Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
29.05.2019
Oslavte s námi den dětí
 Do 1.6. máme 10% slevu na VŠECHNO dětské oblečení!! číst celé
12.04.2018
CO CHYSTÁME
Konečně jsme otestovali všechny materiály a střihy šortek a vybrali jsme. Uf. Věříme, že jste spokojeni.  Teď chystáme dámskou kolekci .  A pozor, n... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Co je to ten KŮLMAX?
03.05.2019
Co je to ten KŮLMAX?
Dost často čteme, že ten či onen materiál odvádí vlhkost od pokožky a vy se tak cítíte v suchu... No, ten, kdo není zvyklý věřit úplně všemu a občas z... číst celé
Kdy začít s tenisem?
03.02.2019
Kdy začít s tenisem?
Docela často dostávám otázku, kdy má dítě začít s tenisem. Vy, tenisoví příznivci, jste si o tom určitě už hodně načetli. Dá se říci, co doména, to... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas e-shopu KaKusport, zastoupeného Mgr. Kateřinou Kudlíkovou, se sídlem Na Houpačkách 1287, Písek, 39701, IČ 63298252, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Co je to ten KŮLMAX?
03.05.2019
Co je to ten KŮLMAX?
Dost často čteme, že ten či onen materiál odvádí vlhkost od pokožky a vy se tak cítíte v suchu... No, ten, kdo není zvyklý věřit úplně všemu a občas z... číst celé
Kdy začít s tenisem?
03.02.2019
Kdy začít s tenisem?
Docela často dostávám otázku, kdy má dítě začít s tenisem. Vy, tenisoví příznivci, jste si o tom určitě už hodně načetli. Dá se říci, co doména, to... číst celé
Jak to začalo
06.01.2019
Jak to začalo
Jestli vás zajímá, jak to začalo, tak ... nezačalo to tenisem.  Začalo to jógou. Vzhledem k tomu, že jsme se množili geometrickou řadou, věděla jse... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Kontakty

Volejte: +420 725 755 615

Na Houpačkách 1287
39701 Písek

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.