Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
29.05.2019
Oslavte s námi den dětí
 Do 1.6. máme 10% slevu na VŠECHNO dětské oblečení!! číst celé
12.04.2018
CO CHYSTÁME
Konečně jsme otestovali všechny materiály a střihy šortek a vybrali jsme. Uf. Věříme, že jste spokojeni.  Teď chystáme dámskou kolekci .  A pozor, n... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Proč mají u sportu náramky?
01.10.2020
Proč mají u sportu náramky?
Možná si některý zarytý sportovec řekne: "Proč mají ve sportovním shopu, ježkovy voči, i náramky?"  No, odpověď je jednoduchá. Jak už jsme psali ta... číst celé
Co je to ten KŮLMAX?
03.05.2019
Co je to ten KŮLMAX?
Dost často čteme, že ten či onen materiál odvádí vlhkost od pokožky a vy se tak cítíte v suchu... No, ten, kdo není zvyklý věřit úplně všemu a občas z... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas e-shopu Kakusport, zastoupeného Mgr. Kateřinou Kudlíkovou, se sídlem Na Houpačkách 1287, Písek, IČ 63298252 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    • Našimi dopravci - (Zásilkovou službou Zásilkovna s.r.o., se sídlem Drahobejlova 1019/27, Libeň, 190 00 Praha 9, IČ 28408306, zapsanou v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 139387, Českou poštou, s.p. Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1)
    • účetní kanceláří
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Proč mají u sportu náramky?
01.10.2020
Proč mají u sportu náramky?
Možná si některý zarytý sportovec řekne: "Proč mají ve sportovním shopu, ježkovy voči, i náramky?"  No, odpověď je jednoduchá. Jak už jsme psali ta... číst celé
Co je to ten KŮLMAX?
03.05.2019
Co je to ten KŮLMAX?
Dost často čteme, že ten či onen materiál odvádí vlhkost od pokožky a vy se tak cítíte v suchu... No, ten, kdo není zvyklý věřit úplně všemu a občas z... číst celé
Kdy začít s tenisem?
03.02.2019
Kdy začít s tenisem?
Docela často dostávám otázku, kdy má dítě začít s tenisem. Vy, tenisoví příznivci, jste si o tom určitě už hodně načetli. Dá se říci, co doména, to... číst celé
Jak to začalo
06.01.2019
Jak to začalo
Jestli vás zajímá, jak to začalo, tak ... nezačalo to tenisem.  Začalo to jógou. Vzhledem k tomu, že jsme se množili geometrickou řadou, věděla jse... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Kontakty

Volejte: +420 725 755 615

Na Houpačkách 1287
39701 Písek

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.