Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
29.05.2019
Oslavte s námi den dětí
 Do 1.6. máme 10% slevu na VŠECHNO dětské oblečení!! číst celé
12.04.2018
CO CHYSTÁME
Konečně jsme otestovali všechny materiály a střihy šortek a vybrali jsme. Uf. Věříme, že jste spokojeni.  Teď chystáme dámskou kolekci .  A pozor, n... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Proč mají u sportu náramky?
01.10.2019
Proč mají u sportu náramky?
Možná si některý zarytý sportovec řekne: "Proč mají ve sportovním shopu, ježkovy voči, i náramky?"  No, odpověď je jednoduchá. Jak už jsme psali ta... číst celé
Co je to ten KŮLMAX?
03.05.2019
Co je to ten KŮLMAX?
Dost často čteme, že ten či onen materiál odvádí vlhkost od pokožky a vy se tak cítíte v suchu... No, ten, kdo není zvyklý věřit úplně všemu a občas z... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas e-shopu Kakusport, zazstepeného Mgr. Kateřinou Kudlíkovou, se sídlem Na Houpačkách 1287, Písek 397 01, IČ 63298252,  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Proč mají u sportu náramky?
01.10.2019
Proč mají u sportu náramky?
Možná si některý zarytý sportovec řekne: "Proč mají ve sportovním shopu, ježkovy voči, i náramky?"  No, odpověď je jednoduchá. Jak už jsme psali ta... číst celé
Co je to ten KŮLMAX?
03.05.2019
Co je to ten KŮLMAX?
Dost často čteme, že ten či onen materiál odvádí vlhkost od pokožky a vy se tak cítíte v suchu... No, ten, kdo není zvyklý věřit úplně všemu a občas z... číst celé
Kdy začít s tenisem?
03.02.2019
Kdy začít s tenisem?
Docela často dostávám otázku, kdy má dítě začít s tenisem. Vy, tenisoví příznivci, jste si o tom určitě už hodně načetli. Dá se říci, co doména, to... číst celé
Jak to začalo
06.01.2019
Jak to začalo
Jestli vás zajímá, jak to začalo, tak ... nezačalo to tenisem.  Začalo to jógou. Vzhledem k tomu, že jsme se množili geometrickou řadou, věděla jse... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Kontakty

Volejte: +420 775 209 016

Na Houpačkách 1287
39701 Písek

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.